Kamp 2024

Kamp 2024 is van 20 tot en met 27 juli 

We gaan naar kampeerboerderij de Den Hazelaar in Eersel. Daar gaan we gebruik maken van twee groepsaccommodaties; "De Pluu" en "De Driepunt" die samen één groot gebouw vormen.  Een moderne locatie met goede slaapkamers en sanitair.  Met grote speelvelden en speelfaciliteiten aan de rand van het bos “Kempen”.


Handige data

Meer informatie

Ouderavond

NTB

De ouderavond is alleen voor de ouders en/of verzorgers van de kinderen die meegaan op kamp. Tijdens de ouderavond wordt er een presentatie gegeven over hoe het kamp verloopt. Ook kunt u hier kennis maken een aantal van de vrijwilligers.

Inlaadavond

Vrijdag 19 juli tussen 19.00 en 20.30 uur

Op de vrijdagavond voor kamp laden we de vrachtwagen alvast in. Je moet dan je bagage en fiets bij afgeven.

De ouderavond is bij boer aan de Hillegommerdijk 455 in Beinsdorp

Vertrek

Zaterdag 20 juli om 9.30 uur verzamelen en om 10.00 uur vertrekt de bus

Terugkomst

Zaterdag 27 juli tussen 12.45 en 13.15 uur komen we weer aan

De vrachtwagen komt dan ook naar de parkeerplaats, dus je kunt daar gelijk je bagage en fiets weer meenemen. Ook worden hier de gevonden voorwerpen gelijk uitgedeeld.

Vertrek en aankomst is vanaf het parkeerterrein naast het Fioretti college in Hillegom aan de van den Endelaan tussen de nummers 5 en 9.


Foto- en lootjesmiddag

Datum nader te bepalen

Om weer even na te genieten organiseren we ieder jaar ook weer een foto- en lootjesmiddag. Je kunt dan een USB-stick met daarop de kampfoto's kopen en we houden een loterij met allemaal leuke prijsjes.